Tavoitteena maailman onnellisin työmaa

Suomi on jo viidettä vuotta peräkkäin maailman onnellisin kansa YK:n onnellisuusraportissa. Onnellisuutemme ei vain valitettavasti vielä heijastu työelämäämme. Siksi haastamme suomalaiset rakentamaan maailman parasta työhyvinvointia. Ratkaisuehdotuksia ja työkaluja työhyvinvointisi parantamiseksi löydät tältä sivustolta. Tule mukaan talkoisiin, rakennetaan Suomesta maailman onnellisin työmaa!

Tulevaisuuden työelämä nuorille -oppituntivideo

Tutustu kouluille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattuun Tulevaisuuden työelämä nuorille -oppituntivideoon.

Katso video

Kolla in lektionsvideon Framtidsarbete för unga för skolor och gymnasieelever.

Titta på videon

Yhteistyössä, I samarbet:

ONNI TYÖSSÄ -VERKKOKURSSI

Katso työhyvinvointiasi lisäävä verkkokoulutus! Onni työssä -verkkokoulutus on kaikille avoin ja maksuton kokonaisuus, joka auttaa kehittämään itsetuntemustasi ja vahvuuksiasi sekä kartuttaa työelämätaitojasi. Tule mukaan, rakennetaan Suomesta maailman onnellisin työmaa!

Osallistu

Oman osaamisen kiteyttäminen

Tuntuuko, että oman työn tuunaaminen ei riitä, vaan on aika vaihtaa työpaikkaa? Katso silloin ammattikouluttajien vinkit työnhakuun työnhakupalvelu Joblysta. Joblysta löydät myös avoimet työpaikat ja voit luoda oman työnhakijaprofiilin, jossa voit kertoa omasta osaamisestasi laaja-alaisesti.

Koulutusvideoilla saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin. Kuinka tunnistat omat vahvuutesi? Kuinka olet vakuuttava ja kiteytät haluamasi viestin? Kuinka pitchaat itseäsi? Kuinka teet oman osaamisesi näkyväksi? Ja ennen kaikkea, kuinka avaat ja kehität omaa ajatteluasi? Videoiden kouluttajina toimivat uravalmentaja Isa Karlsson, viestinnän ammattilainen Elsa Ervasti, Sitran Osaamisen aika -projektin johtava asiantuntija Milma Arola sekä tietokirjailija ja positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenonen.

Kauppalehti
Tutkimus: Iso osa työntekijöistä arvioi nauttivansa esimiehensä luottamusta
Kauppalehti
Opiskelupaikka helpolla ja palkka jopa lähes 6000 euroa – Nämä koulutusalat tuovat korkean palkkatason ilman työlästä pääsykoepänttäystä
Kauppalehti
Podcast: ”Työyhteisö ei ole häiriötekijä”, huomauttaa tutkija ja kertoo, miksi jatkossa tarvitaan sekä etätyötä että lähityötä

Yritysten työhyvinvointivinkit