Onni työssä -verkkokurssi

Onni työssä -verkkokoulutus on kaikille avoin ja maksuton. Se koostuu 8 jaksosta ja 2 osiosta: Itsetuntemus ja -ymmärrys sekä Tulevaisuuden taidot. Kurssi auttaa kehittämään itsetuntemustasi ja vahvuuksiasi sekä kartuttaa tulevaisuuden työelämätaitojasi.

Kukin jakso kestää keskimäärin 30 minuuttia eli kurssin kokonaiskesto on noin neljä tuntia. Voit katsoa kurssin kerralla tai palastella sen sinulle sopiviin osiin ja katsoa jakso kerrallaan.

Ennen kuin aloitat, tee Työterveyslaitoksen lyhyt ja nopea Työn imu -testi!

Osallistu koulutukseen

 

Kouluttajat

Itsetuntemus ja -ymmärrys

Katja Pasanen

Katja Pasanen

Omien vahvuuksien tunnistaminen

Katja Pasanen on kouluttaja, joka on erikoistunut viime vuosina mentaalivalmennukseen. Hänellä on laaja kokemus- ja tietopohja urheilun parista sekä pelaajana että valmentajana yli parinkymmenen vuoden ajalta.

Tutustu kouluttajaan Katso Katjan koulutus
Joni Jaakkola

Joni Jaakkola

Itsestä huolehtiminen

Joni Jaakkola on yrittäjä ja hyvinvointivalmentaja, joka kannustaa ihmisiä kiinnostumaan omasta hyvinvoinnistaan, sillä sen myötä myös työhyvinvointi paranee.

Tutustu kouluttajaan Katso Jonin koulutus
Jaakko Sahimaa

Jaakko Sahimaa

Työn imu ja draivi

Jaakko Sahimaa on organisaatiopsykologi, yrittäjä, tutkija ja tietokirjailija, jonka erityisenä kiinnostuksen kohteena on työmotivaatio sekä työn mielekkyys ja merkityksellisyys.

Tutustu kouluttajaan Katso Jaakon koulutus
Daniel Rahman

Daniel Rahman

Jatkuva oppiminen ja kehittyminen

Daniel Rahman (KTM, CEMS MIM) on teknologiayrittäjä, innovaattori ja kokenut puhuja niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän toimii perustamansa kansainvälisen education technology -alan yritys Integrify:n toimitusjohtajana.

Tutustu kouluttajaan Katso Danielin koulutus

Tulevaisuuden taidot

Iida Mäkikallio

Iida Mäkikallio

Tunne- ja yhteistyötaidot

Iida Mäkikallio (PsM) on tunnetaitoihin, ihmissuhteisiin ja motivaatioon perehtynyt psykologi, valmentaja ja puhuja. Hän käsittelee ajatuksia herättävästi sitä, miksi tunneäly on välttämätön taito tulevaisuuden työelämässä ja millaisin keinoin sitä voidaan kehittää.

Tutustu kouluttajaan Katso Iidan koulutus
Paula Helle

Paula Helle

Työn tuunaaminen

Paula Helle on kouluttaja, organisaatioiden kehittäjä ja pioneeri muotoiluajattelun hyödyntämisessä työntekijäkokemuksen ja paremman työelämän kehittämisen välineenä.

Tutustu kouluttajaan Katso Paulan koulutus
Lauri Järvilehto & Paavo Järvilehto

Lauri Järvilehto & Paavo Järvilehto

Kokeilemalla kehittäminen

Paavo on palkittu mainossuunnittelija ja strategi, joka on tehnyt projekteja mm. Finnairille, Aurinkomatkoille ja Nokialle. Lauri (FT) on Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja yksi Aalto Ventures Programin johtajista sekä sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija ja muusikko.

Tutustu kouluttajaan Katso veljesten koulutus
Totti Karpela

Totti Karpela

Muutos mahdollisuutena

Totti Karpela on Mielenrauhan toimitusjohtaja ja pääkouluttaja. Hän on erikoistunut organisaatioissa esiintyvän ongelmakäyttäytymisen ja työpaikkojen sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden sekä toimintamallien kehittämiseen.

Tutustu kouluttajaan Katso Tottin koulutus

 

Verkkokoulutus toteutetaan Alma Talentin Seduo-koulutusalustalla, jossa sinulta kysytään muutama interaktiivinen kysymys kustakin koulutussisällöstä koulutuksen jälkeen. Kun vastaat suurimpaan osaan kysymyksistä oikein, saat automaattisesti todistuksen suoritetusta koulutuskokonaisuudesta sähköpostiisi.

Katsoaksesi videot, sinun on kirjauduttava Alma Talentin Seduo -koulutuspalveluun. Kirjautuminen tarvitsee tehdä vain kerran. Kirjautuminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin aloitat tee Työterveyslaitoksen lyhyt ja nopea  Työn imu -testi!

Työterveyslaitoksen Työn imu -testi auttaa arvioimaan minkä verran koet työn imua eli työhön liittyvää iloa ja innostusta. Testissä on 10 lyhyttä kysymystä, joihin vastaamisen jälkeen saat pisteytyksen asteikolla 0–6 kokemastasi työn imusta. Jos teet testin ennen verkkokoulutusta ja muutama viikko sen jälkeen, kun olet ottanut verkkokoulutuksen oppeja mukaan arkeesi, voit verrata omaa työn imusi kehittymistä.

Työn Imu -testi

Kiitos, kun olet mukana — rakennetaan Suomesta maailman onnellisin työmaa!